Vi gleder oss til å delta på ONS 2024, en av de viktigste arenaene for innovasjon og bærekraft i energibransjen. I år deltar vi som besøkende, noe som gir oss en unik mulighet til å være fleksible og tilgjengelige for inspirerende samtaler og nettverksbygging der vi ser muligheter.


Vårt engasjement for miljø og bærekraft er sterkere enn noensinne og våre ledere, fagfolk og eksperter vil bruke messen til å utforske nye samarbeid og forretningsmuligheter innen bærekraftig avfallshåndtering. Vi tror på kraften i personlige møter og gode dialoger, og ser frem til å dele våre ideer og visjoner på denne historiske møteplassen for nåtidens og fremtidens løsninger.

Vi håper å treffe mange kjente- og nye ansikter, og ser frem til verdifulle samtaler som kan bidra til en mer bærekraftig fremtid for energibransjen.

 

ONS norsk versjon

 

SAR Rådgivningstjenester – Din partner i grønn omstilling 

SARs rådgivningstjenester er hjertet i vår virksomhet og har i den senere tid om mulig fått en enda større plass og betydning. Med lang erfaring og omfattende kunnskaper tilbyr vi helhetlige løsninger for avfallshåndtering som skal sikre bærekraftig vekst for deg som kunde og partner. Våre dyktige og engasjerte miljørådgivere er klare til å dele informasjon om tjenestene vi tilbyr gjennom rådgivning, kursing, og opplæring. SAR skal støtte deg i din reise mot å kunne navigere komplekse regelverk og optimalisere prosesser på en kostnadseffektiv og miljøvennlig måte. 

IMAGINE

SAR støtter fullt opp om årets tema for ONS og ønsker virkelig å bidra til visjonen. Vi vet at innovasjoner skapes når vi flytter oss utenfor de vanlige rammene og ser for oss muligheter som ikke eksisterer ennå. Vårt mantra er at det en dag ikke lenger eksisterer avfall, men bare verdifulle ressurser. Tenk deg det! 

Møt oss på ONS 2024

Ta kontakt med vårt team på messen, og la oss sammen spore nye muligheter og innovasjoner som kan bidra til en grønnere fremtid for energibransjen.

ONS Young - SAR tar grønn omstilling på alvor

Vi er stolte over at vår kollega, Rouven Uzelmaier, er invitert til å holde foredrag på ONS Young. Han vil inspirere unge studenter til å engasjere seg i grønn omstilling. Møt opp! 

📅  Dato: 28. august 
🕣  Tid: 08:30 - 09:30 
📍  Sted: Hall 10, Stage 2 – The Jungle 🌴, ONS Young 

 

Sammen kan vi løfte grønn innovasjon til nye høyder!

Følg oss gjerne på sosiale medier for oppdateringer under ONS.👇🏻

   

Gro Lende

Written by Gro Lende

Hi there, I am Gro, and I am tender- and marketing coordinator at SAR Gruppen AS. Got any questions or thoughts on our recent news, our products or services? Get in touch!

Latest news

2 min read
SAR at ONS 2024 – Imagine a future without waste!

We are excited to participate in ONS 2024, one of the most important platforms for innovation and sustainability in the...

1 min read
Vacation's over, revision for future waste classification continues!

For SAR, it is crucial to invest in projects that have a direct and positive impact on the work we perform daily as a...

2 min read
Summer vacation with the environment in mind: simple tips and tricks

Dear customers, partners, and colleagues, Thank you for playing such an important role in our business. 

Now that...