2 min read

Stolt samarbeidspartner til Viking FK

By Gro Lende on 31.mai.2023 09:10:28

Topics: nyheter

I SAR er vi stolte over fortsettelsen av vårt langvarige samarbeid med Viking Fotballklubb for sesongen 2023-2024.

Basert på erfaring har vi sett at samarbeidet med Viking har gitt en positiv verdi for bedriften vår, de ansatte, våre kunder, enkeltpersoner og samfunnet vårt.

 

Viking bilde 2

 

Kraft og kjærlighet

Slagordet til Viking er «Kraft og kjærlighet». Det sier mye om klubbens visjon og verdier noe vi ønsker å støtte opp under. Fotball generelt har et bredt nedslagsfelt, utøves over hele landet, er inkluderende, engasjerer, skaper sunt og godt miljø, og er samfunnsnyttig på mange områder.

Ikke minst så ser vi frem til å bygge nye og spennende samarbeidsmuligheter i B2B nettverket i Viking FK. Sammen kan vi avdekke nye muligheter, styrke hverandre og legge til rette for bærekraftige løsninger innenfor de ulike bransjene som er representert. For SAR betyr det å fortsette med å utvikle vår kjernevirksomhet som er å bistå bedrifter med å «skape avfall om til ressurser».

 

Inkludering og like muligheter

I SAR heier vi på og støtter den satsingen som gjøres rundt damelaget i 2. divisjon og herrene i eliteserien. Vi er imponerte over prestasjonene, engasjementet og stemningen som skapes på både på kvinne og herresiden. Det er viktig for oss at Viking legger til rette for å gi begge kjønn like vilkår i idretten.

Det er også i tråd med SAR visjonen at kvinner og menn skal ha like muligheter og rettigheter i arbeidslivet. Det handler om å inkludere og verdsette for å opprettholde og videreutvikle et godt og bærekraftig arbeidsmiljø.

 

Med kraft og kjærlighet for miljøet

Miljø og bærekraft

I Viking er de bevisste på viktigheten av å ha en god plan for avfallshåndtering. Samarbeid med breddeklubber i form av dugnader når arena og omkringliggende område skal ryddes og vedlikeholdes er et bra tiltak som skaper positive ringvirkninger både for breddeidretten og for miljøet.

 

Samfunnsansvar - mest mulig for flest mulig

Samfunnsansvar er en viktig del av Vikings overordnede strategi. Dette gjenspeiles i ulike arrangement og aktiviteter i regi av klubben som eksempelvis Fibercupen og Viking Gatelag.

Fibercupen er landets største sponsorturneringer som arrangeres hvert år i samarbeid med Lyse. Her samles det inn en betydelige summer til veldedige formål. I fjor var det kreftomsorgen som fikk 550 000 kroner.

Viking Gatelag er et lavterskel tilbud til kvinner og menn med ulike former for rusavhengighet. Målet er å gi bedre livskvalitet for denne gruppen

 

Oppturer og nedturer skaper fremgang

Gjennom pandemien fikk vi erfare hvor viktig idrett, arbeid og andre fritidsaktiviteter er for voksne, for barn og for unge. Nå er vi tilbake til «normalen» og håper at så mange som mulig fortsatt henger med og finner stor glede i sporten både som aktivitet, som arbeidsplass og underholdning.

Resultater skapes gjennom kunnskap, erfaring og gjennom opp- og nedturer. Dette er en kjensgjerning også i forretningslivet. I SAR ser vi frem til å følge klubben gjennom 2023/2024 sesongen og håper selvsagt på mange gode opplevelser og fremgang for de hvite og blå!

 

Stolt samarbeidspartner til Viking FK

Fra venstre: Nina Øglænd (Kommersiell Direktør i SAR), Sindre Håland (Salgsleder i SAR) og Kjartan Salvesen (Markedssjef i Viking).

Hver for oss kan vi få til mye – sammen kan vi få til enda mer!

 

Gro Lende

Written by Gro Lende

Hi there, I am Gro, and I am tender- and marketing coordinator at SAR Gruppen AS. Got any questions or thoughts on our recent news, our products or services? Get in touch!

Latest news

2 min read
Summer vacation with the environment in mind: simple tips and tricks

Dear customers, partners, and colleagues, Thank you for playing such an important role in our business. 

Now that...

2 min read
SAR's Environmental Advisors strengthen offshore collaboration

As environmental advisors at SAR, it is a privileged opportunity for us to travel offshore to our customers and...

9 min read
The Journey goes to SAR Tananger - Service Operations and Head Office

With this "travel blog," we aim to showcase SAR’s activities at all our locations along the coast, from Hammerfest in...