Den «supre» bilen med alle de ulike navnene kan utføre en rekke varierte oppdrag da den er utstyrt med store krefter og mange ulike og fleksible funksjoner. De fleste arbeidsoperasjonene består av å tilføre eller å fjerne masser. Masser kan med andre ord suges bort eller blåses på plass. Supersugeren er mest ettertraktet i forbindelse med flytting av tørre masser som jord, stein, grus/singel, men også ulike væsker.  

Til forskjell fra en vanlig vakumbil så er supersugeren råsterk! 

 

Supersuger_crop_web

 

Supersterk, superforsiktig, fleksibel og bærekraftig!! 

De enorme kreftene og det fleksible utstyret sørger for en trygg og kostnadseffektiv arbeidsprosess. Bruk av supersuger i stedet for større anleggsmaskiner er bra alternativ med tanke på miljøet. En supersuger kan utføre arbeid med stor nøyaktighet og trenger forholdsvis liten plass for å komme seg frem. Lang rekkevidde på slanger gjør at den kan plasseres flere hundre meter fra selve arbeidsstedet. Med det unngår man å ødelegge infrastruktur i bakken eller gjøre annen skade på omkringliggende områder.  

 

Allsidige, praktiske og ettertraktede tjenester  

I SAR har vi flere supersugerbiler som er parat til å levere tjenester innenfor et bredt spekter. Bilene flyttes mellom ulike lokasjoner når behovet melder seg.  Våre tjenester er aktuelle både for industrikunder, entreprenører, kommunale foretak og ikke minst private kunder. Nedenfor er noen av våre vanligste tjenester ramset opp, men bilene kan gjøre mye annet i tillegg til disse. Det avdekkes stadig nye muligheter og løsninger med denne type bil.  

 

Eksempler på oppdrag:  

  • Flytting av ulike fyllmasser fra et sted til et annet

  • Fjerning av grus og steinmasser i forbindelse med dreneringsarbeid

  • Tømming av tanker på båt

  • Tømming av landbaserte tanker

  • Lokalisering, grave frem ledninger, kabler og rør i bakken

  • Fjerning eller tilføring av singel på tak

  • Suging av isolasjon

  • Fylling av gamle oljetanker med sand eller singel

 

Superkrefter og ferdigheter når arbeidet krever det

Trenger du hjelp til oppdrag som krever styrke eller presisjon eller ønsker mer informasjon om de ovennevnte tjenestene, så vil vi gjerne høre fra deg. Mulighetene er mange! Sammen finner vi de beste, mest effektive og bærekraftige løsningene.  

Gro Lende

Written by Gro Lende

Hi there, I am Gro, and I am tender- and marketing coordinator at SAR Gruppen AS. Got any questions or thoughts on our recent news, our products or services? Get in touch!

Latest news

6 min read
Our Journey goes to SAR Treatment Risavika

With this "travel blog," we aim to showcase the activities of SAR at all the locations scattered along the coast, from...

5 min read
The HR veteran's journey through changes and growth in the industry

November 1st 2023, was not just an ordinary day at SAR; it was the day we celebrated Anne Lise Naaden's fantastic...

1 min read
SAR thanks for valuable feedback in our 2023 customer satisfaction survey

Our annual survey is crucial for SAR to enhance our products and services in a way that meets our customers' needs,...