5. juni er Verdens Miljødag. Dette er en dag vi i SAR støtter opp om og som understreker hvor verdifull vår bransje er, ikke bare i dag, men 365 dager i året! I år er tema knyttet til plastforurensning, og det med god grunn da det anslås at 19-23 millioner tonn plast havner i innsjøer, elver og hav årlig!

 

Plast-rydding i natur_web

 

Vi må alle gjøre en solid innsats for å sikre en bærekraftig fremtid

I SAR mottar vi store mengder innsamlet plast fra både landbaserte- og offshorerelaterte kunder. Vår oppgave er å være en rådgivnings- og samarbeidspartner for å bistå kundene våre med å etablere gode og bærekraftige rutiner knyttet til innsamling og sortering av plastavfall. Når SAR har hånd om plasten så kan kundene våre stole på at vi tilbyr den beste og tryggeste sluttbehandlingen. Innsatsen og arbeidet som gjøres i forkant hos kundene våre er på ingen måte bortkastet, men har en stor verdi!

 

Nei takk til skade på mennesker og dyr, biologisk mangold, natur og klima!

Vær med å støtt opp om Miljødagen og ta del i en verdensomspennende «dugnad» med mål om å motivere og skjerpe innsatsen rundt et svært viktig tema som berører alle. Har du kontroll på at din bedrift har tydelige mål knyttet til håndtering av plast, at det er etablert gode rutiner, at aktuelt personell har oppdatert kunnskap og at «prosedyrer» etterleves?

 

Vi bryr oss! Alle ansatte på lag for en enda mer miljøbevisst bedrift

I SAR er vi svært opptatt av miljø og bærekraft, og derfor ønsker vi å gjøre en positiv forskjell. Vi har etablert en ny årlig tradisjon; utendørs ryddedag hos alle avdelingene våre. Det inkluderer Risavika, Tananger, Storøy, Mongstad, Florø, Averøy, Kristiansund, Sandnessjøen, og Hammerfest. Ryddingen sparkes i gang nå i juni, og prosjektet skal være ferdig gjennomført hos alle avdelingene i løpet av måneden. Er du innom oss i dette tidsrommet så er det ikke umulig at du møter på noen av våre ivrige ansatte utstyrt med hansker og søppelsekker! Det handler både om trivsel og om å redusere miljøavtrykket.

Vi oppfordrer alle bedrifter til å gjøre det samme!

People – Planet Profit

 

Med en god plan oppnås positive resultater.

Trenger du råd og hjelp knyttet til avfallshåndtering så nøl ikke med å ta kontakt med oss. Vi har dyktige fagfolk som er parat til å hjelpe! Du finner også mye informasjon om SAR og tjenestene våre på www.sargruppen.no

Sekundærbilde Frank-1

Gro Lende

Written by Gro Lende

Hi there, I am Gro, and I am tender- and marketing coordinator at SAR Gruppen AS. Got any questions or thoughts on our recent news, our products or services? Get in touch!

Latest news

4 min read
Apprenticeship, trainee position, master's thesis - springboard to an exciting career!

At SAR, we are not just passive bystanders; we are active hunters of young talents through exciting learning programs,...

1 min read
SAR played a crucial role in promoting sustainability on National Science Day

November 10th was dedicated to celebrating science and research through lectures and presentations in chemistry,...

6 min read
Our Journey goes to SAR Treatment Risavika

With this "travel blog," we aim to showcase the activities of SAR at all the locations scattered along the coast, from...