Humleblomst 2

 

Kjære SAR  kunder, samarbeidspartnere og kolleger!  Takk for at dere alle spiller en så viktig rolle i vår virksomhet.

Nå er det igjen sommer og ferietid for mange. Dette er en perfekt tid til å reflektere over hvordan vi kan ta med oss det gode arbeidet med å ta vare på miljø,  verdifulle ressurser og redusere avfallsmengder også når vi har ferie.  Som i fjor ønsker vi å gi deg noen enkle tips å ta med på veien:

  • Unngå unødvendig bruk av engangsutstyr og emballasje. Reparer det som kan få en lengre brukstid, det sparer miljøet.

  • Lever gassflasker fra primus og grill til godkjent mottak for farlig avfall. Dette sikrer at rester av gassen kan energiutnyttes og materialene gjenvinnes til nye metallprodukter.

  • Når du maler huset i sommer, husk at malingsspann med rester er farlig avfall. Tom og tørr emballasje kan kildesorteres etter materialet og deretter materialgjenvinnes. 

  • Sett deg inn i kildesorteringsmulighetene der du ferierer, og ta med deg de gode vanene hjemmefra inn i ferien.

Ta gjerne også en titt innom fjorårets tips for å «friske opp» nyttig informasjon: https://blog.sargruppen.no/news/sommer-sol-kvalitetstid 

 

I SAR holder vi hjulene i gang gjennom hele sommeren

Med trucker, skapbiler og tankbiler skal vi holde en kontinuerlig og god flyt i avfallsstrømmen. Nøl ikke med å ta kontakt med ditt lokale kundesenter dersom du ønsker å gjøre bestillinger eller har spørsmål knyttet til våre produkter og tjenester: https://www.sargruppen.no/no/kontakt-bestilling .

Benytt deg av muligheten til å laste ned vår Avfallsveileder som vil være til stor hjelp for alle som håndterer avfall.  Den er et lett tilgjengelig hjelpemiddel som sikrer at du får den informasjonen du trenger for å kunne sortere, klassifisere, emballere, deklarere, merke og transportere avfallet på en sikker og hensiktsmessig måte gjennom hele sommeren. 


God sommer!

Gro Lende

Written by Gro Lende

Hi there, I am Gro, and I am tender- and marketing coordinator at SAR Gruppen AS. Got any questions or thoughts on our recent news, our products or services? Get in touch!

Latest news

2 min read
SAR at ONS 2024 – Imagine a future without waste!

We are excited to participate in ONS 2024, one of the most important platforms for innovation and sustainability in the...

1 min read
Vacation's over, revision for future waste classification continues!

For SAR, it is crucial to invest in projects that have a direct and positive impact on the work we perform daily as a...

2 min read
Summer vacation with the environment in mind: simple tips and tricks

Dear customers, partners, and colleagues, Thank you for playing such an important role in our business. 

Now that...