Den 10. november ble viet til å feire vitenskap og forskning gjennom foredrag og presentasjoner innenfor kjemi, biovitenskap og miljøteknikk på UIS. Arrangementet har stort søkelys på betydningen av et nært samarbeidet mellom universitetet og den lokale industrien. SAR`s Andreas Bakke høstet mange gode lovord etter å ha delt av sin ekspertise på en fremragende måte innen miljøteknologi i avfalls- og gjenvinningsbransjen.

 

Ingunn Westvik Jolma, Institutleder for Det tekniske-naturvitenskapelige fakultet (institutt for kjemi, biovitenskap og miljøteknologi takker Andreas Bakke etter hans foredrag på vitenskapsdagen.

Ingunn Westvik Jolma, Instituttleder for Det tekniske-naturvitenskapelige fakultet (institutt for kjemi, biovitenskap og miljøteknologi) takker Andreas Bakke etter hans foredrag på vitenskapsdagen.

 

Inspirasjon til morgendagens innovatører

Det var i lys av Andreas som UiS alumni og sin rolle i SAR og den kunnskapen han besitter at han var så heldig å bli invitert til å holde foredrag denne dagen.

Samarbeidet med UIS har stor verdi for SAR og vi er dypt takknemlige for at vi fikk en «plass i rampelyset» denne dagen. Det var en stor glede å få dele kunnskaper om utfordringer og muligheter knyttet til bærekraftige avfallsbehandlingsløsninger med hovedfokus på  industrielt avløpsvann. Fantastisk kjekt med så mange ivrige og motiverte masterstudenter som tilhørere. Det er gjennom læring og samarbeid at resultater og innovasjon skapes og dette er noe SAR brenner for å få være en del av.

 

Basert på de gode tilbakemeldingene i etterkant av arrangementet er vi svært glade for at Andreas sitt bidrag gav inspirasjon til å fremme innovasjon innenfor alle sektorer og bransjer i vårt område for å skape økonomisk vekst og en bærekraftig samfunnsutvikling.

 

Tema for årets arrangement var for masterstudentene å ha «poster presentations» for masteroppgavene de skal levere til høsten. Presentasjonene ble vist i innovasjonsparken i Stavanger på Måltidets hus. Representanter fra ulike industrier og forskningsinstitutter var invitert til å delta og utfordre studentene på sine oppgaver. Andreas er med i evalueringsprosessen og i tilbakemeldingen til studenter på deres poster presentasjoner.

Gro Lende

Written by Gro Lende

Hi there, I am Gro, and I am tender- and marketing coordinator at SAR Gruppen AS. Got any questions or thoughts on our recent news, our products or services? Get in touch!

Latest news

4 min read
Apprenticeship, trainee position, master's thesis - springboard to an exciting career!

At SAR, we are not just passive bystanders; we are active hunters of young talents through exciting learning programs,...

1 min read
SAR played a crucial role in promoting sustainability on National Science Day

November 10th was dedicated to celebrating science and research through lectures and presentations in chemistry,...

6 min read
Our Journey goes to SAR Treatment Risavika

With this "travel blog," we aim to showcase the activities of SAR at all the locations scattered along the coast, from...