1 min read

Klimautslippsrapport med attestasjon fra PwC

By Nina Øglænd on 26.sep.2022 09:53:13

Topics: nyheter

I SAR prioriterer vi bærekraft i alle valgene vi tar. Vårt mål er å sikre best mulig ressursbruk og bidra til en minimal miljøpåvirkning, både internt og hos våre kunder og samarbeidspartnere.

For at vi skal kunne gjenvinne og resirkulere avfall krever det et betydelig energiforbruk. Spesielt transportlogistikk mellom SAR sine avdelinger, samt bruk av elektrisitet ved behandlingsanleggene på Risavika, Averøy, Mongstad, Sandnessjøen og Hammerfest.

Vi er stolte av å kunne dele vår siste klimautslippsrapport, med attestasjon fra PwC. Denne rapporten tar for seg utslippsdata knyttet til service, behandling og logistikkaktivitet fra SAR sine aktiviteter i Norge.

Å måle våre utslipp er et viktig skritt for å kunne redusere dem. Nøyaktige klimagassrapporter (GHG) gir innsikt som hjelper oss å identifisere våre forbedringsområder. Vi vil fortsette å handle på en proaktiv måte for å fortsette å redusere vårt eget karbonfotavtrykk.

Vi ser på GHG-rapportering som en mulighet for åpenhet, og samtidig fokusere på å tilrettelegge for en datadrevet beslutningstaking mot en mer bærekraftig fremtid.

SAR vil fortsette å monitorere og redusere våre kunders indirekte klimagassutslipp (Scope 3). Våre kunder skal være trygge på at SAR alltid arbeider for beste miljøvennlige praksis (BEP) og når vi reduserer våre utslipp av klimagasser, gir det også et bidrag til kundenes klimagassutslipp i Scope 3.

 

Download Climate Emission Report.

Download PwC Attestation Report.

 

Hånd og strå – Kopi

 

Nina Øglænd

Written by Nina Øglænd

Hi there, I am Nina, and I am Commercial Director at SAR Gruppen AS. Got any questions or thoughts on our recent news, our products or services? Get in touch!

Latest news

4 min read
Apprenticeship, trainee position, master's thesis - springboard to an exciting career!

At SAR, we are not just passive bystanders; we are active hunters of young talents through exciting learning programs,...

1 min read
SAR played a crucial role in promoting sustainability on National Science Day

November 10th was dedicated to celebrating science and research through lectures and presentations in chemistry,...

6 min read
Our Journey goes to SAR Treatment Risavika

With this "travel blog," we aim to showcase the activities of SAR at all the locations scattered along the coast, from...