SAR var sammen med 400 bransjefolk innen farlig avfall i Trondheim 15. og 16 november for å bygge kompetanse i en fremtidsrettet og særdeles viktig bransje. Konferansen, som samler bredden innenfor faget vårt, anser vi som svært verdifull for å sikre at leveranser til våre kunder og samarbeidspartnere alltid er i tråd med den beste praksis.

Konferanse 4

SAR på talerstolen - «Databladets troverdighet – Gir databladet oss tilstrekkelig informasjon»


Vi er stolte over at vår Miljørådgiver Marthe Axdal holdt foredrag om et tema som er særdeles viktig og en utfordring flere i bransjen kan kjenne seg igjen i.

Marthe delte av sine kunnskaper på et høyt faglig nivå som ble lagt merke til og verdsatt. Marthe med sin faglige tyngde var som alltid stødig i sin fremføring og engasjerte tilhørerne med sin forklaring på et komplekst område.

Dette vil du ikke gå glipp av. Klikk på linken for å se hennes presentasjon:

Marthe Axdal

 

Arena for samhandling og læring

Farlig avfallskonferansen er virkelig en god arena for å lære av hverandre!

Vi har erfart at medarbeidere som får muligheter til å utvikle seg personlig også får økt motivasjon i jobben sin med enda større verdiskapning for kundene som en ekstra bonus. Med bakgrunn i nettopp det har vi i SAR godt etablerte rutiner for å sikre at nyervervede kunnskaper også når frem til hele organisasjonen vår.

Denne gang var SAR representert med 8 ansatte fra ulike fagfelt for å dele og lære.


Et svært nyttig og innholdsrikt program for alle som er opptatt av miljøspørsmål og bærekraft

Med et program som dekket flere viktige tema som innovasjon, sirkulærøkonomi/bærekraft, utdanningsmuligheter, statlige føringer og fremtidsutfordringer så har vi fått med oss et viktig grunnlag for å ytterligere styrke oss og levere et bredt spekter av tjenester med høy kvalitet.


Takk for oss – på gjensyn!

SAR takker alle som deltok på konferansen sammen med oss og var med å opprettholde en god læringsarena og viktig informasjonskanal for oss som er opptatt av innovasjon innenfor miljø og bærekraft.


Har du spørsmål til SAR`s tjenester eller ønsker hjelp til en sikker og god avfallshåndtering så nøl ikke med å kontakte oss. I SAR er vi alltid parat til å hjelpe!

Kontakt SAR her


Vil du lære mer om farlig avfall så ønsker vi å ha deg med på våre kurs. Ta en titt på kurskalenderen vår og meld deg på i dag

Du finner også mye nyttig informasjon i vår nye digitale Avfallsveileder

 

 

 

Gro Lende

Written by Gro Lende

Hi there, I am Gro, and I am tender- and marketing coordinator at SAR Gruppen AS. Got any questions or thoughts on our recent news, our products or services? Get in touch!

Latest news

1 min read
SAR played a crucial role in promoting sustainability on National Science Day

November 10th was dedicated to celebrating science and research through lectures and presentations in chemistry,...

6 min read
Our Journey goes to SAR Treatment Risavika

With this "travel blog," we aim to showcase the activities of SAR at all the locations scattered along the coast, from...

5 min read
The HR veteran's journey through changes and growth in the industry
November 1st 2023, was not just an ordinary day at SAR; it was the day we celebrated Anne Lise Naaden's fantastic...