3 min read

Boost din faglige utvikling innen farlig avfall og bærekraft!

By Gro Lende on 15.jan.2024 08:43:23

Topics: News

Sjekk ut kurskalenderen vår for 2024 og meld deg på SAR sitt kurs i håndtering av farlig avfall! Dette kurset er høyst relevant for alle som er involverte i avfallshåndtering og elektronisk deklarering. Dette året tilbys det klasseromskurs i lokaler som er designet for trivsel og læring. I tillegg har vi kurs via Teams for å imøtekomme behovene til offshoreansatte, og andre som av ulike grunner foretrekker dette.

 

Marthe_kurs2_HT2A0512_web

 

Opplæring av fageksperter – din vei til ekspertise

Våre kurs ledes av kunnskapsrike miljørådgivere, som garanterer en høykvalitetsopplæring. Med søkelys på de nyeste regelverkene og beste praksis, ønsker vi å tilby en nyttig og spennende læringsopplevelse. Kursprogrammet er med andre ord skreddersydd for å møte dagens utfordringer innen håndtering av farlig avfall og inneholder praktiske øvelser, teoretiske oppgaver, dialoger og ikke minst erfaringsoverføringer. Det er også svært viktig for oss å hensynta tilbakemeldinger vi får via våre kursevalueringer og med det sikrer vi at du som kunde får maks utbytte av din deltakelse.

Det vil bli servert lunsj og energipåfyll gjennom dagen for å sørge for at din personlige motivasjon og deltakelse er på topp!

 

Fordeler ved å delta på kurs i farlig avfall hos SAR

Å delta på vårt kurs innen farlig avfall og elektronisk deklarering gir deg ikke bare relevant kunnskap, men åpner også dører for personlig og faglig utvikling. Her er noen gode grunner til hvorfor nettopp du bør melde deg på nå:

  • Oppdatert kunnskap: Du får innsikt i de nyeste trendene og utviklingen innen ditt fagområde. Fersk kunnskap er avgjørende for din suksess og er særdeles viktig for miljøet.

  • Karriereutvikling: Kursdeltakelse viser initiativ og engasjement og åpner dører for din videre karriereutvikling.

  • Annerkjennelse: Vårt kursbevis bekrefter dine ferdigheter og kunnskaper.

  • Bedre ytelse på jobb: Du tilegner deg lærdom og praktiske ferdigheter som umiddelbart kan tas i bruk i jobbhverdagen din.

  • Utvidet nettverk: Du får treffe likesinnede, utveksle nyttig erfaring og muligheter for å kunne samarbeide med spennende partnere på tvers av bransjen.

  • Nødvendig kunnskap om deklarering og relevant regelverk gjør at du vil kunne oppfylle kompetansekravene knyttet til deklarering. Samarbeid, opplæring og kunnskap bidrar dessuten til en trygger arbeidsplass.

 

kursrom1_HT2A0584_web

 

"Vel gjennomført kurs, godt med innlagte pauser, oppgaver og spørsmål. Det gjør et tungt stoff lettere å ta inn. Veldig flinke forelesere, det gikk ikke for raskt og enkle forklaringer som var lette å forstå."- Kursdeltaker

 

Meld deg på idag!

Meld deg på SARs kurs i 2024 og kickstart året med å investere i din faglige utvikling for en bærekraftig fremtid og en tryggere arbeidsplass! Vi tilbyr også skreddersydde kurs for din bedrift på forespørsel. Ta kontakt om dette er ønskelig.

For mer informasjon, kalender og påmelding, besøk våre kurssider.

Gro Lende

Written by Gro Lende

Hi there, I am Gro, and I am tender- and marketing coordinator at SAR Gruppen AS. Got any questions or thoughts on our recent news, our products or services? Get in touch!

Latest news

1 min read
SAR played a crucial role in promoting sustainability on National Science Day

November 10th was dedicated to celebrating science and research through lectures and presentations in chemistry,...

6 min read
Our Journey goes to SAR Treatment Risavika

With this "travel blog," we aim to showcase the activities of SAR at all the locations scattered along the coast, from...

5 min read
The HR veteran's journey through changes and growth in the industry
November 1st 2023, was not just an ordinary day at SAR; it was the day we celebrated Anne Lise Naaden's fantastic...