Joining Forces for a Sustainable Future SARs Participation in Det Grønne Skiftet 2023

 

Vi deltok på "Det Grønne Skiftet 2023" som ble avholdt av Sola kommune, FLYT Sola, og Klimapartnere i Rogaland i slutten av april. Bærekraft og grønne løsninger er kjernevirksomheten til SAR, så det var en stor ære å bli invitert til dette arrangementet. Flere spennende aktører fra næringslivet i Sola var samlet for å dele kunnskap og ideer, og dermed skape læring på tvers av fag og bransjer. Arrangementet var et viktig samlingspunkt for å motivere til felles innsats for en bærekraftig klimaomstilling.

Gry Isabel Sannes, nærings- og reiselivssjef i Sola kommune, ledet arrangementet og presenterte mange interessante temaer. Det var lærerikt og inspirerende å se at næringslivet tar initiativ og er genuint interessert i å bidra til å snu trender for å beskytte klima og miljø.

Lær mer om "Det Grønne Skiftet 2023"

 

"Fra gråstein til gull"

Under arrangementet presenterte SAR sin tilnærming til å maksimere gjenbruk av avfall i deres avfallssyklus.

Vi håper med det at flere lot seg inspirere av vår engasjerte leder, og at Tor Olav fikk belyst verdien av arbeidet som gjøres for å omskape avfall til ressurs.

 

SAR er din samarbeidspartner på veien mot en grønnere fremtid

Med et bredt spekter av miljøtjenester som gjør at de sammen med deg og din bedrift kan iverksette gode tiltak og løsninger som er viktige for en bærekraftig klimaomstilling gjennom hele verdikjeden.

SAR oppfordrer deg til å utfordre dem på spørsmål om avfall og deres tjenester, og ønsker å være med på å skape en grønn næringsutvikling med positive resultater. Besøk www.sargruppen.no for mer informasjon om SAR og deres tjenester.

Les mer om SAR og våre tjenesteområder

 

Sekundærbilde Frank-1

Gro Lende

Written by Gro Lende

Hi there, I am Gro, and I am tender- and marketing coordinator at SAR Gruppen AS. Got any questions or thoughts on our recent news, our products or services? Get in touch!

Latest news

4 min read
Apprenticeship, trainee position, master's thesis - springboard to an exciting career!

At SAR, we are not just passive bystanders; we are active hunters of young talents through exciting learning programs,...

1 min read
SAR played a crucial role in promoting sustainability on National Science Day

November 10th was dedicated to celebrating science and research through lectures and presentations in chemistry,...

6 min read
Our Journey goes to SAR Treatment Risavika

With this "travel blog," we aim to showcase the activities of SAR at all the locations scattered along the coast, from...