2 min read

Kvinnedagen

By Nina Øglænd on 08.mar.2022 08:31:00

Topics: nyheter

Gratulerer med dagen og den videre kampen for mangfold, rettferdighet og inkludering!

I SAR står mangfold, rettferdighet og inkludering høyt, og vi er glade for at vi nå har blitt en del av ODA og MAK sitt «CEO Commitment» program. Hvor vi ved å signere lederløfte anerkjenner at kjønn, etnisk og flerkulturelt mangfold og inkludering krever løsninger på alle nivåer i organisasjonen (internt) og i verdikjeden (eksternt). Dette involverer også en forpliktelse til noen klare, kvantifiserbare og tidsbestemte mål som vi rapporterer fremdrift på.

I år har vi nådd to viktige milepæler:

Giulia Poletti De Chaurand
1.

I februar kunne vi offisielt ønske Giulia Poletti De Chaurand velkommen som styremedlem i SAR. Giulia har bakgrunn fra London Business School, med erfaring fra Boston Consultancy Group (BCG) og arbeider i dag som Investment Excecutive hos Stirling Square Capital Partners. Giulia har et spesielt fokus på bærekraft i alle ledd.

Alisa-Smerdova

2.

SAR har det siste året tatt store steg innenfor digitalisering og har som følge av dette strategiske fokuset ansatt Alisa Smerdova i nyopprettet stilling som VP IT & Digitalization. Alisa har over 13 års erfaring innenfor teknologi utvikling og beskriver seg selv som: ”Problem solver by nature, philanthropist by vocation. As a cosmopolite, I believe in people – to people cooperation across borders, religions, or other differences”. Alisa var klart den beste kandidaten i et mannsdominert fagområde (71 % menn) og har allerede med hennes korte fartstid i SAR satt sitt avtrykk for fremtiden.


I dag kan vi også offisielt stolt beskrive Alisa Smerdova som en av Norges 50 fremste tech-kvinner for 2022. ODA-Nettverket, Nordens ledende nettverk for kvinner i tech, og Abelia, NHO-foreningen for kunnskaps- og teknologibedrifter, står bak kåringen. Formålet er å øke andelen kvinner som jobber med teknologi og ledelse i næringslivet. Vi er stolte og gratulerer vår kjære kollega Alisa Smerdova med kåringen!

8 mars bruker vi til å hedre våre fantastisk dyktige kvinnelige medarbeidere og deres kontinuerlige bidrag, her kan dere se noen av våre «Sheros» i aktivitet fra vårt innlegg fra 2021.

Vi stopper ikke her og ønsker flere til vår organisasjon langs hele kysten fra Hammerfest i Nord og Tananger i Sør.

Nina Øglænd

Written by Nina Øglænd

Hi there, I am Nina, and I am Commercial Director at SAR Gruppen AS. Got any questions or thoughts on our recent news, our products or services? Get in touch!

Latest news

4 min read
SAR Risavika treatment plant for drill cuttings with impressive achievements through great collaboration!

Good utilization of resources and capacity have been of great importance for the drill cuttings processing plant in...

2 min read
Looking forward to seeing you at ONS 2022

Join us at ONS and explore how waste in the energy industry can become a competitive advantage to your company, when...

2 min read
On value creation adventures with Young Entrepreneurship

When we were invited to be part of the jury while students from Bryne ungdomsskole this Friday competed in...