6 min read

Turen går til SAR Treatment Risavika

By Gro Lende on 27.feb.2024 08:30:00

Med denne “reise-bloggen” ønsker vi å vise frem SAR sine aktiviteter ved alle lokasjonene som er spredt langs kysten, fra Hammerfest i nord til Stavanger i sør. Vår reise vil også belyse fordelene av det gode samarbeidet mellom avdelingene våre for å på best mulig måte bistå kundene våre med å skape verdi av avfallet sitt. Her er del 7 av denne serien. 

Topics: Turen går til..
8 min read

Turen går til SAR Mongstad

By Gro Lende on 20.des.2023 08:31:00

 

Topics: Mennesker Turen går til..
7 min read

Turen går til SAR Florø

By Gro Lende on 25.okt.2023 10:02:00

Vi ønsker å bruke denne artikkelserien til å presentere SARs avdelinger langs kysten, fra Hammerfest i nord til Stavanger i sør. Gjennom vår serie vil vi presentere hva som kjennetegner de ulike avdelingene, og hvordan det godt samarbeid hjelper kundene våre med å skape verdi av sitt avfall. Her kommer artikkel nr. 5 i denne serien.  

Topics: Turen går til..
8 min read

Turen går til Averøy

By Gro Lende on 12.sep.2023 11:50:00

Vi ønsker å bruke denne artikkelserien til å presentere SARs avdelinger langs kysten, fra Hammerfest i nord til Stavanger i sør. Gjennom vår serie vil vi presentere hva som kjennetegner de ulike avdelingene, og hvordan det godt samarbeid hjelper kundene våre med å skape verdi av sitt avfall. Her kommer artikkel nr. 4 i denne serien.  

Topics: nyheter Turen går til..
8 min read

Turen går til Kristiansund

By Gro Lende on 29.jun.2023 10:59:40

Vi ønsker å bruke denne artikkelserien til å presentere SARs avdelinger langs kysten, fra Hammerfest i nord til Stavanger i sør. Gjennom vår serie vil vi fortelle hva som kjennetegner de ulike avdelingene, og hvordan det gode samarbeidet mellom våre avdelinger hjelper kundene våre med å skape verdi av sitt avfall.  Her kommer artikkel nr 3 i denne serien! Nå har vi reist over halve landets lengde, helt sør til Kristiansund.

Topics: nyheter Turen går til..
7 min read

Turen går til Sandnessjøen

By Gro Lende on 25.mai.2023 12:48:20

Vi ønsker å bruke denne artikkelserien til å presentere SARs avdelinger langs kysten, fra Hammerfest i nord til Stavanger i sør. Gjennom vår serie vil vi presentere hva som kjennetegner de ulike avdelingene, og hvordan det gode samarbeidet mellom våre avdelinger hjelper kundene våre med å skape verdi av sitt avfall. Her kommer artikkel nr 2 i denne serien.  

Topics: nyheter Turen går til..
7 min read

Turen går til Hammerfest

By Gro Lende on 13.apr.2023 07:51:05

Vi ønsker å bruke denne artikkelserien til å presentere SARs avdelinger langs kysten, fra Hammerfest i nord til Stavanger i sør. Gjennom vår serie vil vi presentere hva som kjennetegner de ulike avdelingene, og hvordan det gode samarbeidet mellom våre avdelinger hjelper kundene våre med å skape verdi av sitt avfall.

Topics: News Turen går til..
1 min read

SAR Norge: Turen går til..

By Gro Lende on 30.mar.2023 08:30:00

 

Topics: nyheter Turen går til..

Siste nyheter

4 min read
Apprenticeship, trainee position, master's thesis - springboard to an exciting career!

At SAR, we are not just passive bystanders; we are active hunters of young talents through exciting learning programs,...

1 min read
SAR played a crucial role in promoting sustainability on National Science Day

November 10th was dedicated to celebrating science and research through lectures and presentations in chemistry,...

6 min read
Our Journey goes to SAR Treatment Risavika

With this "travel blog," we aim to showcase the activities of SAR at all the locations scattered along the coast, from...